Naposledy jsme na tomto místě proti Sokolu psali o České hospodě. Ta se po létu stěhovala do bývalého Steak House a na opuštěné místo při vstupu na pěší zónu se nastěhoval Zdeněk Plavec se svým BrickHouse alias Cihelnou.
„Chci Kladnu nabídnout co možná nejkvalitnější kuchyni okořeněnou americkými burgery podle originální receptury. A že se to tu v Bricku povedlo, o tom svědčí počty hostů, kteří v Kladně kvalitu ocenit dokážou,“ uvedl Zdeněk Plavec, bývalý provozovatel Bestu.
Otevírací doba: po – čt (11 – 23), pá - so (11 – 02), ne (11 - 23)
Točená piva: Plzeň (43 Kč), Kozel světlý (30 Kč), Kozel tmavý (30 Kč)
Hotovky: mezinárodní kuchyně (100 – 145 Kč)
Specialita podniku: například Whisky burger s modrým sýrem, špičková záležitost připravovaná částečně na whisce (195 Kč)
Nejdražší panák: rum (125 Kč)
Wi-fi/tv: ano/ne
Chuťovky k pivu: sýrové nebo masové koule s omáčkou (115 Kč), veganské koule (105 Kč), čerstvě upražené mandle (55 – 60 Kč)
Počet míst: 75
Počet štamgastů: neurčený
Zábava: dobrá kuchyně podkreslená retro hudbou.
Jan Murárik
BrickHouse neboli Cihelna je stylový název
Čtyři pivaři se vejdou přímo ke zdroji...
Host dostane k burgrům také jednorázové rukavičky...
Na stěnách nechybí humor s nádechem Ameriky
Suterén připravený na příjemné posezení
Sympatická servírka čepovat umí
- Za kladenskými hostinci. U Kocoura mají výtoč< Předchozí
- Marika Lotos opustila, dobré jídlo zůstaloDalší >