Vyhlášená restaurace s hotovkami, za kterými se sjížděli hosté z dalekého okolí, se před lety proměnila v ubytovací zařízení s kuchyní, která na svém renomé pranic neztratila.
Rodinný podnik si v současné době zakládá na tematickém vaření a pečení. Ta se odehrávají především v pátek i v sobotu večer. Místa u stolů je dobré si předem rezervovat.
Otevírací doba: pátek a sobota (18 – 24), ostatní dny zavřeno
Točená piva: Plzeň (42 Kč), Kozel jedenáctka (29 Kč)
Hotovky: ne
Specialita podniku: tematické víkendy, oblíbený je tatarák (159 Kč)
Nejdražší panák: rum (139 Kč)
Wi-fi/tv: ano/ne
Chuťovky k pivu: chipsy z kynutého těsta plněné nastrouhanou klobásou s česnekovým dipem (49 Kč)
Počet míst: 70
Počet štamgastů: 10
Zábava: gastronomie
Jan Murárik
Bar patří stálým hostům
Štamgasti chodí na dobré pivo
Tématické večery obsadí všechna místa
- Za kladenskými hostinci. Vietnamci na pěší…< Předchozí
- Pizzeria Coloseum, jediná klidná jídelna v CentraluDalší >