Bývala tu prodejna, z které před lety vznikl hostinec U Kocoura. Název zůstal, ale podnik před dvěma roky změnil majitele. Od té doby je prý u Kocoura často plno.
Naplnit tuhle malinkatou hospůdku zase tak těžké není. Stačí se dobře starat o pivo a zvolit lokálně přijatelnou značku zlatavého moku. Zatímco Staropramen se tady nechytil, Holba si nemůže zastrčený kročehlavský výčep vynachválit.
Otevírací doba: po – pá (14 – do posledního hosta), so - ne (15 – do posledního hosta)
Točená piva: Holba desítka (21 Kč), jedenáctka (23 Kč), Zubr i Holba dvanáctka (25 Kč), od jara chystají řezané (27 Kč) a k tomu prý přibudou další tři druhy piv
Hotovky: ne
Specialita podniku: pivo (prý jedna z nejlepších výtočí Holby v Kladně)
Nejdražší panák: rum (125 Kč)
Wi-fi/tv: ano
Chuťovky k pivu: utopenec (45 Kč), pivničky (55 Kč), grilovaná maxiklobása (70 Kč), smažené hranolky s tatarkou nebo kečupem (35 Kč), hermelín (65 Kč), matjesy (55 Kč)
Počet míst: až 40
Počet štamgastů: 15
Zábava: oslavy narozenin, rodinné sešlosti, grilování na zahrádce, šipky, občas živá hudba.
Jan Murárik
Ještě než do Kocoura vejdete, už víte, za kolik můžete pít...
Když je tu frmol, dostane se i na zvonek...
Kocour podle Slávka Karmazína
Kocourovy vzpomínky na New York...
Ocenění pivovaru za výtoč
Od jara do podzimu Kocour žije hlavně na zahrádce
Podle Evropské unie je nutné takto označit provozní ledničku
Tady teče Holba proudem
Tohle byl druhý vstup do prodejny
To je takřka celý Kocour zevnitř...
U vchodu stojí dvoje šipky a jeden jukebox
- Za kladenskými hostinci. Černá Máry chystá od jara novinky< Předchozí
- Za kladenskými hostinci. BrickHouse servíruje luxusní burgeryDalší >