Kladno přivítá Plzeň dvakrát

Kladenští hokejbalisté přivezli v semifinálových bojích z Plzně výhru a porážku. O postupujícím do bojů o titul se může rozhodnout už o víkendu v Kladně, kde se Plzeňští představí v sobotu i v neděli (oba zápasy v 11.00 h.).

„Z obou stran to byla hodně opatrná hra. Hrálo se převážně ve středním pásmu. Nikdo se nedostával do stoprocentních šanci. Myslím si, že jsme byli lepší a hru kontrolovali. Sedí nám, když to Plzeň otevře a my můžeme chodit do přečíslení. V Kladně musíme hru roztáhnout a být důrazní u obou branek. Pokud to budeme plnit, nemám strach, že nepostoupíme do finále,“ shrnul úvod čtvrtfinále Daniel Hnízdil.

Sobota: Plzeň – Kladno 2:4 (0:1, 1:2, 1:1)

Branky a nahrávky: 21. Kolařík (Pejchar, Vágner), 45. Benedikt O. (Vágner, Pejchar) – 7. Šrámek (Příhoda, Pliml), 25. Schnaubelt (Šícha), 28. Špaček (Kohout), 33. Potekhin (Kohout, Šícha)

HBC Plzeň: Kráčina (Šulan) – Benedikt O., Vágner, Slanec, Vodrážka, Zeman, Edl, Hanuš – Krch, Pejchar, Kolařík, Malý, Švarc, Průcha, Kejř O., Polívka, Kejř J., Gřonka, Pauer, Kunzmann.

HBC ALPIQ Kladno: Jirotka (od 16. Hájek) – Kudela, Dědič, Pliml, Příhoda, Šícha, Soukup – Štěpáník, Hnízdil, Špaček, Ogurčák, Pražák, Šrámek, Kohout, Schnaubelt, Nosek, Vondrák, Potekhin.

 

Neděle: Plzeň – Kladno 3:1 (0:0, 2:0, 1.1)

Branky a nahrávky: 20. Pejchar, 26. O. Kejř (Krch, Pejchar), 37. Švarc (Slanec) – 32. Nosek (Příhoda)

HBC Plzeň: Šulan (Kráčina) – Benedikt O., Vágner, Slanec, Kavalír, Vodrážka, Zeman, Edl, Hanuš – Krch, Pejchar, Kolařík, Malý, Švarc, Průcha, Kejř O., Polívka, Kejř J., Gřonka, Pauer, Kunzmann.

HBC ALPIQ Kladno: Hájek (Jirotka) – Kudela, Dědič, Pliml, Příhoda, Šícha, Soukup, Housman – Štěpáník, Hnízdil, Špaček, Ogurčák, Pražák, Šrámek, Kohout, Schnaubelt, Nosek, Vondrák, Potekhin.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí