Tomáš Kudela: Diváky zveme na festival hokejbalu

Na to nejlepší, co můžete v českém hokejbalovém světě spatřit, zve reprezentační obránce kladenského Alpiqu Tomáš Kudela. A Kladno podporu potřebovat bude. Dvě finálová utkání odehraje doma na betonu u Rytířů na hlavní ploše ČEZ stadionu. První v pátek od tři čtvrtě na čtyři, druhý v neděli od deseti hodin dopoledne.

Proč by měli přijít lidé na finále?
Protože uvidí festival toho nejlepšího, co hokejbal u nás může nabídnout. Pardubice vyhrály základní část, my titul obhajujeme. Z Pardubic jsme přivezli jednu výhru a k titulu nám scházejí ještě dvě. Abychom mohli v neděli slavit doma, potřebujeme mohutnou podporu diváků už v pátek. Neradi bychom museli v neděli vyrovnávat stav série. 

Není lepší hrát venku na hřišti, když diváci stojí kolem mantinelů, než na velkém stadionu, kde se diváci ztratí?
Já i někteří další kluci jsme na velkých stadionech už hráli. Určitě se z toho nerozklepeme. Osobně ale diváky moc nevnímám. Soustředím se na hru. Ale když jich bude opravdu hodně a podpoří nás, určitě to požene celý tým kupředu.

Máte za sebou tréninky na betonu zimního stadionu. Vyhovuje vám?
Stačilo chvíli si zvykat a je to v pořádku. Žádný problém nevidím. Doufám, že na ploše v neděli oslavíme mistrovský titul.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí