Volejbalisté před extraligou remizovali

Obsazenost sportovní haly ukončila přípravný zápas volejbalistů Kladna a Benátek nad Jizerou za stavu 2:2. Příslibem před sobotním startem extraligy je dobrá kladenská forma.

V prvním setu přejížděli Kladenští svého soupeře takzvaně o vagón. "Jestli takhle budou pokračovat, tak jdeme za chvíli domů," usmíval se Luboš Maršoun, bývalý vynikající volejbalista. Nešli. Kladenští totiž téměř vyhranou koncovku druhého setu nezvládli a soupeře pustili do zápasu. "Nic jsme nevypustili, jenom jsem asi moc polevili," pokrčil rameny zklamaný kapitán Adam Zajíček. Třetí set už byl opět v kladenské režii a čtvrtý kopíroval druhý. Když se za stavu 2:2 chtěli trenéři domluvit na pokračování ve zkrácené hře, z palubovky je vyhnali futsalisté z Brandýska.
"Tenhle tým je mnohem lepší, než ten loňský. Hodně se mi líbí hra Fina. Na něm je vidět, že si ve všech situacích ví rady," konstatoval Luboš Maršoun. "Jsem spokojený, teď už jen vyladíme některé detaily. Věřím, že v sobotu pojedeme celý zápas na sto procent," uzavřel poslední herní zkoušku trenér Milan Fortuník.
V sobotu hraje Kladno se Zlínem ve sportovní hale od šesti hodin večer.

Jan Murárik

benatkyfinsky

Finský smečař Hietanen bojoval jak o pohár mistrů...

benatkyhyskeho

Hýského blokuje bývalý hráč Kladna Marek Nesvačil

benatkyzajicek

Kapitán Zajíček měl většinu zápasu důvod k úsměvu


Počasí Kladno

Předpověď počasí