Bojovnost Libušína na lídra divize nestačila

Fotbalistkám Libušína se v jarních odvetných kolech divize nedaří. SK Baník Libušín - Chyše 1:5 (1:3).

Lídr divize "A", suverénní Chyše, přijel s jasným cílem získat tři body. Zápas se ze začátku odehrával ve středu hřiště, oba týmy působily nervózně. V 11. minutě ale hosty uklidnila po jednoduché akci Vargová. Poté začala Chyše převádět svou typickou kombinační hru, během dalších deseti minut udeřily Jandová a Stojkovičová a vypadalo to na další velký přiděl v domácí síti. "Ve 25. minutě jsme si však vypracovali přímý kop téměř od rohového praporku, který zahrávala Nedvědová do malého vápna. Míč se odrazil na číhající Hejtmanskou, která z perfektního voleje krásnou střelou zakončila a nakopla celý tým k hezké půlhodince. Byla velká škoda, že se nepodařilo vsítit zaslouženou kontaktní branku, která by zápas zdramatizovala," říká libušínský trenér Roman Zeisl.
V 60. minutě totiž utekla z týmu hostí Vargová, která ukončila veškeré libušínské snažení. Od této minuty se zápas takřka jen dohrával a hosté ještě přidali jednu branku. "Výsledek vypadá opět jednoznačně, ale oproti minulým zápasům musím uznat snahu a bojovnost holek. Je jen velkou škodou, že jsme takto nebojovali v předchozích zápasech. Snad už si to holky uvědomí a lepší zápasy teprve přijdou. Nutno podotknout, že po tomto kole, kdy Horní Bříza porazila Postoloprty, nám v tabulce patří poslední místo. V příštím kole zajíždíme do dalekého Chebu," uzavírá Roman Zeisl. 

Gól domácích: Sára Hejtmanská 

SK: Váňová - Landová, Nedvědová, Vavrochová, Pokorná - Varhaníková, Slámová "C", Dorážková, Hejtmanská, Erbová - Tihelková (Střídala Marešková)

Nejlepší domácí hráčky: 1) Lucie Dorážková , 2) Sára Hejtmanská, 3) Nikol Marešková

- red -


Počasí Kladno

Předpověď počasí