Drsné. V Libušíně se popraly fotbalistky!

Fotbalistky z Libušína a Mostu pravděpodobně sledovaly nedávný boxerký souboj Joshua versus Kličko a volně se jím na libušínském pažitu inspirovaly. SK Baník Libušín - FK Baník Souš 1:2.

Do zápasu se Souší šel domácí celek s potvrzenou skutečností, že ženský fotbal v Libušíně končí a přesouvá se do Švermova. "Řekli jsme si ale, že sezonu dohrajeme na 100% a nakonec jsme proti Souši podali dobrý výkon. Celý zápas jsme dobře kombinovali, ale hůře se nám hledala cesta k zakončení, a když už přišlo, bylo nepřesné nebo chyběl dostatek důrazu," říká trenér Roman Zeisl.

Souš naopak hrozila z jednoduchých akcí, a kdyby hostující hráčka ve druhé půli za stavu 0:2 ještě proměnila penaltu, mohlo být jasno o dost dříve. V závěru se ale po závaru prosadila hlavičkou Landová a pak nastala mela. "Když chtěla míč z branky rychle odnést na půli a rozehrát, bylo jí v tom hostující hráčkou zabráněno a došlo k neskutečné potyčce, do které se zapojilo asi 16 hráček. Nenapadlo by mne, jak dokážou být slečny drsné. Po několika úderech do obličejů na obou stranách šarvátka skončila. Já, ani hostující trenér a pan rozhodčí jsme však neměli odvahu zasáhnout a tak si situaci holky ukočírovaly samy a utkání se v klidu dohrálo," dodává Roman Zeisl.

Branka domácích: Landová 

SK: Váňová - Landová, Hejtmanská, Varhaníková, Dorážková - Yeskina, Slámová, Vavrochová, Marešková - Nedvědová, Erbová 

Střídala: Kutscherauerová

Nejlepší domácí hráčky: 1) Hejtmanská 2) Váňová 3) Marešková 

- red -

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí