Trenér Pihávek: Brozany? Nemáme se čeho bát

Pro fotbalový SK začíná jarní část pravdy. Pokud jeho hráči pomýšlejí na postup z divize, musejí zítra (10.15 h.) na svém  stadionu porazit silné Brozany. Utká se třetí s druhým týmem tabulky. Jak duel vidí kouč Kladna Ivan Pihávek?

Brozany posílily, vyhrávají a přitom střílejí spoustu gólů. Co na ně vymyslíte?
O jejich síle v útoku moc dobře víme. Spoléhají hlavně na brejky. Z nich například Brozanští dali čtyři branky ze šesti Novému Boru. My na ně jako zbraň vyšleme naše mladé útočníky. Nemáme se čeho bát. I když jsme nějaké zápasy nevyhráli, tak až na jediný, s Rakovníkem, se nemáme herně za co stydět.

Vzhledem k tomu, že mladíci SK gól dát umějí, Brozany jsou při chuti, tak zřejmě diváky čeká na kladenském stadionu pěkná přestřelka...
Může to tak být (usmívá se). Přesto věřím, že se nám ta jejich potence podaří eliminovat.

Jak to vypadá s termínem odloženého utkání v Českém Brodě, který se opět mění a posouvá na polovinu května?
Přesné datum a čas budu znát v nejbližší době. Měli jsme hrát příští středu, pak v úterý, ale oběma klubům se termíny nehodily, tak jsme se zatím dohodli na sedmnáctého května. Pravděpodobně nás v té době čeká týden pravdy. Po Úvalech pojedeme do Brodu a pak hostíme Nymburk. Podle mne je to pro mé mužstvo možná takhle i lepší. Hráči jsou spíše zápasoví než tréninkoví. Zkusíme z toho urvat co nejvíc. 

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí