Na kladenském ledě skončí série Rytířů nebo Motoru

Hokejoví Rytíři dnes (18.00 hod.) hostí Motor České Budějovice. Fanoušci budou svědky souboje celků, které sužuje série utkání bez výhry. Tu na kladenském ledě jeden z nich večer ukončí. 

Kladno šestkrát, České Budějovice osmkrát za sebou nepoznali radost z vítězství. A protože zápasy nemohou skončit remízou, jeden ze soupeřů možná dnes najede na vítěznou vlnu.
Po třech prvních duelech sezony šel z Motoru strach. Všechno vyhrál a vedl extraligu! V té době se o první místo mohl klidně přetahovat právě s Kladnem, kdyby ovšem rytíři své první zápasy bodově sami neprohospodařili. Současnost je pro oba týmy prakticky stejná. V tabulce dělí předposlední Rytíře od Jihočechů dva body. „Kluci pracují a nejsme daleko, abychom za to byli odměněni. Ale v naší hře se vždycky stanou nějaké malinké věci, které nám teď ubližují a stojí nás utkání. To musíme vylepšit a ubojovat jeden dva zápasy, abychom se zase rozjeli. Z naší strany je tam plno dobrých věcí a je třeba jenom to dát dohromady. Pořád tam však také máme nějaké pasažéry, kteří si musí najít svou roli v týmu, aby mu pomohli,“ řekl hlavní kouč Jaroslav Modrý do médií. Motor hlásí dva nové hráče na marodce, přičemž jedním z nich je exkladenský Jakub Valský. I proto do útoku povolal trenér Tomáše Čachotského z Jihlavy, z baráží neoblíbeného forwarda v očích kladenských fans.
Tip pro sázkaře: Věříme, že Kladno zabere a zvítězí za tři body. Na takovou příležitost vypsaly sázkové kanceláře kurz 2,52:1. Často v těchto vzájemných duelech padá více branek. Nabízíme sázku na celkový počet sedm a více gólů v základní hrací době v kurzu 3,67:1. Vsadíte, že Kladno vsítí za šedesát minut hry více než tři branky? Pak budete hrát v kurzu 2,69:1.

Jan Murárik
Foto: Motor ČB


Počasí Kladno

Předpověď počasí