Rytíře dnes čeká aspirant na zisk titulu

Hokejoví Rytíři dnes (16.00 hod.) hostí ve druhém extraligovém kole Dynamo Pardubice. Loni s ním také otevírali sérii domácích zápasů a uhráli v základní hrací době remízu.

Kladno bojovalo v pátek v Olomouci, ale nepřivezlo ani bod. Střelecky se týmu nedaří. A na výrazné zlepšení to nevypadá ani dnes. Domácímu týmu totiž chybí několik hráčů. „Byl to bojovný a obětavý zápas. První třetinu jsme byli trochu pomalejší, druhou třetinu jsme zase měli lepší pohyb v útočném pásmu. Třetí třetinu to bylo nahoru dolů, Olomouc měla o přesilovku víc. Nepodařilo se nám dát gól, proto jsme prohráli,“ uvedl trenér Otakar Vejvoda.
Dnes jeho mužstvo čelí aspirantu na titul, který disponuje rozpočtem ve výši 300 milionů korun. Pardubičtí v prvním kole zdolali Litvínov 5:1. Dvě branky vsítil Radil. Dynamo hrálo v sestavě: Will – Musil, Čerešňák, Dvořák, Košťálek, Vála, Hrádek – Cienciala, Sedlák, Hyka – Kousal, Zohorna, Radil – Říčka, Poulíček, Paulovič – Mandát, Rákos, Vondráček – Urban.
Kladenský klub přichystal od 13. hodiny pro své fanoušky před zimním stadionem zábavní program. Součástí je také slavnostní otevření Fanshopu, které si vzal na starost Michael Frolík.
Tip pro sázkaře: Vítězství Dynama v základní hrací době vidí sázkové kanceláře v kurzu 1,52:1, remízu 5:1, výhru Kladna 4,5:1.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí