Smlsnou si Rytíři na Mostu?

Hokejoví Rytíři dnes (16.00 h.) sehrají poslední zápas této sezony s Mostem. Soupeř téměř beznadějně uzavírá tabulku WSM ligy a pro Kladenské by měl být jedním z lehčích předkrmů blížícího se play off. 

Všechny tři dosavadní utkání Kladno s přehledem vyhrálo (4:2, 7:1, 6:3). Pro sázkaře, kteří mají v oblibě kurzy na počet branek v zápase vyšší než pět, může být tento duel jako konstanta do rozpisu či tutovka na akosázce (kurz 6 a více branek: 1,85)

Přispěje k počtu branek ve velkém také kladenský soupeř? "Musíme hrát na sto procent. Se soupeři jako je Most se hraje hůř, protože u nich hrozí právě nebezpečí, že do nich nejdete celou dobu naplno a oni toho využijí. Z mého pohledu si musíme v obraně dát pozor na zkušeného Alinče. Sice už moc nebruslí, ale nesmí dostat prostor v naší třetině. Z vlastních zkušeností vím, že to umí využít parádně. Podobným hráčem je Kubinčák," míní bek Jurij Repe. S jeho názorem z větší míry souhlasí i jeho kolega ze zadních řad David Růžička: "S Mostem se hraje hůř než třeba s Jihlavou nebo Budějovicemi, protože zápasy se slabšími týmy jsou brané jako povinné výhry. V mostecké sestavě zlobit můžou všichni, byť ti starší nejsou žádní rychlíci. Z mého pohledu bychom si vzadu měli dát největší pozor na Martyneka, pokud ho tam z Litvínova pošlou na rozehrání." 
"Neřekl bych, že mi soupeř jako Most v něčem přímo vyhovuje. Určitě od nich čekám kvalitní hru dozadu a maximální nasazení,"
dodává útoční Patrik Machač, střelec tří branek do sítě dnešního protivníka.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí