Zítra se ve sportovní hale uskuteční nábor dětí pro volejbal. Orlí vejce mají první úspěch

Klub Kladno volejbal cz zítra pořádá v Kladenské sportovní hale nábor dětí ročníku 2012 - 2017. Z podobných akcí se rekruotoval nedávno i oddíl Orlí vejce.

Ještě v zimě neuměly pomalu přepinknout síť a tento víkend už se zúčastnily prvního turnaje! Za vše mohou nejen volejbaloví orli, ale zásluhu na volejbalovém růstu dětí má i spolek OREL. Ten početný oddíl děvčat i chlapců zastřešuje a garantuje trenéra. 
„Od Orlů jsem dostal nabídku vést úplné začátečníky, a jelikož mám rád výzvy, nabídku jsem okamžitě přijal. Mým záměrem od počátku bylo udělat z holek dvě družstva a z kluků, kvůli menšímu počtu, družstvo jedno. Zázemí Orel zajistil výtečně a stará se o nás dobře. Mám pocit, že jsme jedna velká rodina. Volejbal pod Orlem má budoucnost,“ říká kouč David Dvořák. 
Jeho svěřenkyně o víkendu sehrály první turnaj, na kterém sice všechna utkání prohrály, nicméně radost z vyhraného setu byla v jejich podání radostí vítěze šampionátu!
„Neočekávali jsme, že sehrajeme vyrovnané zápasy. Ale přesto holky hrály vyrovnané sety. V zápase o umístění jsme vyhráli set 25:23.  Nakonec jsme prohráli na sety 1:2. Všem holkám děkuji za skvělou reprezentaci klubu a jejich rodičům za velkou podporu,“ dodal sympatický trenér a potvrdil tak, že dát dítě na Kladně k volejbalu, je sázka na dobrou věc.

Jan Murárik

orreldeti
První volejbalové reprezentantky spolku OREL


Počasí Kladno

Předpověď počasí