Blok(g) Jindry Neumanna. Odolka u nás neměla šanci

Tyhle zápasy mě baví. Po deseti balonech mi bylo jasné, že vyhrajeme. Věděli to hráči, poznali to i diváci a všichni ve sportovní hale se volejbalem bavili. 

Při takovém poměru sil zahrál výborně Lenc, který střídal zraněného Hietanena, a i když ten už mohl zase do zápasu naskočit, nechal svého spoluhráče utkání dohrát. Líbilo se mi například, že si Křesťan s chutí zahrál i technické údery, že do smečí nešel jenom natvrdo. Náš standardní výkon prostě na Odolku stačil. Potěšilo, že všichni přitom dodrželi pokyny trenérů a servírovali tam, kam jim řekli, jak se při přípravě na utkání domluvili. 

Trošku mi vadí, že teď hrajeme až příští pondělí. To je na můj vkus pro nás delší pauza, než bychom mohli potřebovat. Raději bych nás viděl hrát co nejdřív. To by mužstvu prospělo, je totiž příjemně rozjeté. Hrajeme před televizními kamerami v Karlových Varech, které jsou o čtyři body druhé za námi. případná porážka nás neohrozí, ale optimální bude uhrát nějaký ten bod nebo rovnou vyhrát. Sedm bodů už by byl pěkný náskok v boji o první místo po základní části. Vary jsou naším posledním z nejtěžších soupeřů, my bychom po nich měli častěji bodovat než oni, protože je těžcí protivníci čekají a mám za to, že s nimi nějaké body ztratí. 

Jindřich Neumann, manažer týmu Kladno volejbal cz

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí