Volejbalisté dnes bojují s Ostravou

Pokud dnes večer (18.00 h.) zavítáte do Kladenské sportovní haly, uvidíte v akci lídra volejbalové extraligy. Kladno v domácím prostředí hostí Ostravu.

Měli byste přitom vidět tutové vítězství kladenského týmu, který vybojoval v pondělí na palubovce velmi silných Karlových Varů cenný bod. Ostravané jsou o pět příček v tabulce níže než Karlovarsko a v prvním vzájemném duelu s Kladnem prohráli 0:3. Tým ze severní Moravy má v současné době od nepostupového devátého místa do play off dostatečný odstup, takže mu prohra v Kladně fatálně neublíží.

"Jsem zvědavý, jak moc se naši hráči z těsné porážky ve Varech oklepali. Ostrava, byť je až sedmá, disponuje velmi kvalitními hráči. V úvodu sezony hrála výborně, pak ale měla postupně problémy se sestavou, což ji stálo v současnosti lepší umístění. Diváci se mohou těšit na Václavíka, který na postu libera hrál loni za Kladno, nebo na Šulistu, momentálně nejlépe bodujícího hráče extraligy. A také v našem podání uvidí jedno vizuální překvapení," zve na zápas trenér Milan Fortuník.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí