Volejbaloví experti hlásí: Jsme schopní Liberec porážet

Volejbaloví experti Vašeho Kladna hodnotí šance kladenského týmu před zahájením semifinálových bojů s Duklou Liberec. Dnešní utkání ve sportovní hale začne v šest hodin večer.

Jindřich Neumann, manažer týmu: Šance vidím padesát na padesát. Pro většinu lidí jsme favorité, ale kdo to sleduje hlouběji, tak ví, že Liberec má dvě mužstva, jedno na hřišti a plnohodnotné na lavičce. Tahle série bude i o kondici, nejenom o herních vlastnostech. Kondice rozhodne a my jsme schopní Liberec porážet.

Luboš Maršoun, držitel mistrovského titulu: Když Kladno v první zápase na podzim Liberec doma smetlo, zdál se mi soupeř jakoby v útlumu. Teď se zvedli, takže tahle série bude o něčem jiném. Šance vidím šedesát na čtyřicet pro Kladno. Při velkém optimismu vidím výsledek série 4:1 na zápasy z kladenského pohledu. Budeme využívat silné koncovky setů, v těch jsme lepší než Liberec.

Borek Fokt, volejbalová legenda Kladna: Podle mého názoru rozhodnou první dva zápasy v Kladně. Vidím to velice pozitivně v náš prospěch. Liberec z nás má velký respekt. Nebál bych se role favorita, protože výsledky Kladna v této sezoně tomu nahrávají.

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí