Volejbaloví experti před finále Kladno - České Budějovice

Kladno má našlápnuto ke třetímu volejbalovému titulu ve své krátké historii a k prvnímu pod vedením trenéra Milana Fortuníka. Jeho parta přivítá České Budějovice v prvních dvou utkáních na svém hřišti v sobotu od šesti hodin večer a v neděli od čtyř hodin odpoledne. Nás zajímají vyhlídky Kladna v hodnocení našich volejbalových expertů.

Borek Fokt, člen kladenského týmu: Papírově to vypadá, že České Budějovice jsou přijatelný soupeř. Ovšem zdání klame. Kde kdo si může pod dojmy ze semifinálové série s Libercem, obhájcem titulu, myslet, že to bylo předčasné finále play off, ale ono to tak vůbec být nemusí. Budějovice podle mne totiž hrají zápas od zápasu čím dál líp a svoji nejlepší formu jistě předvedou ve finále. My je nesmíme pustit v zápasech do vedení. A naopak, když je od začátku budeme přehrávat, neměli by nás porážet.

Jindřich Neumann, manažer týmu: V současné době jsou České Budějovice těžší soupeř než Liberec. Téměř všechny hráče mají v reprezentaci. Bude to s nimi sakra těžké. Cesta k titulu přesto existuje. Porazili jsme je v sezoně i v nejsilnější sestavě. Jsem optimista. 

Luboš Maršoun, osobnost českého volejbalu: Budu se zase opakovat, ale pořád jsem přesvědčený o tomu, že Kladno prostě letos získá titul. A proto ani nebudu rozebírat přednosti, nebo slabiny soupeře. Můj tip je 4:1 na zápasy pro Kladno!

Jan Murárik

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí