Fortuník odpálil na letišti bombu

V Ruzyni na letišti včera večer vybuchla přestupová bomba. Odpálil ji volejbalový kouč Kladna Milan Fortuník, který čin oznamoval již několik dnů předem. 

Trenér vicemistrů české extraligy v jednom z hotelů na letišti v Ruzyni využil pobytu české volejbalové reprezentace před odletem do Nizozemí a podepsal přestup s mistrem extraligy blokařem Vladimírem Sobotkou (32). Ten se z Jihostroje České Budějovice vrací do klubu, s kterým v roce 2010 získal první titul své kariéry.

"V Sobotkovi se nám plní touha vytvořit do nové sezony tým z hráčů, které na jednotlivé posty potřebujeme jako budoucí opory. Přichází v něm mnohonásobný mistr extraligy a současný reprezentant. Je to hráč s tvrdým servisem, což proti nám dokazoval v celé finálové sérii. Jakmile naznačil, že by nebyl proti návratu do Kladna, okamžitě jsme začali jednat," uvedl po podepsání smlouvy s hráčem trenér Fortuník. "Přemýšlel jsem, kam z Budějovic odejdu a Kladno nám doma, s manželkou, která studuje medicínu v Praze, vycházelo jako příhodné místo. V Kladně ještě z dob mého působení kolem volejbalu znám mnoho lidí, takže se i těším, že se budeme vídat," doplnil nad ještě "mokrou" smlouvou Vladimír Sobotka. Finalisté letošního play off si tak vyměnili své hvězdy. Na jih Čech z Kladna minulý víkend putoval Filip Křesťan. 

Jan Murárik

prestupstvrzen

Přestup je stvrzen...


Počasí Kladno

Předpověď počasí