Městské divadlo Kladno nabízí volnou pozici uměleckého zámečníka

První kladenská kulturní scéna nabízí na hlavní pracovní poměr pozici uměleckého zámečníka.

Pracovní náplň: Zhotovování atypických výtvarných konstrukcí a konstrukcí jevištní dekorace dle výkresů a požadavků výtvarníka a vedoucího výroby. Zhotovování a montáž stavebních zámečnických výrobků a jiných součástí dekorace. Kreativní podílení se na vzniku dekorací. Pravidelné opravy a údržby dekorací, které jsou již vyrobené. Zodpovědnost za zařízení v zámečnické dílně. Zajišťování a realizace prací dle potřeb Městského divadla Kladno, úpravy, výroba a instalace provozních požadavků divadla.
Divadlo požaduje: Výuční list a praxe v oboru. Minimálně základní kurz svařování v ochranné atmosféře. Schopnost číst konstrukční a výtvarné výkresy. Spolehlivost a zručnost. Fyzická zdatnost. Smysl pro pořádek a schopnost pracovat v kolektivu. 
Divadlo nabízí: Pracovní poměr na celý úvazek. Pevná pracovní doba. Dlouhodobá smlouva po vzájemné spokojenosti. Pět týdnů dovolené. Zvýhodněné vstupenky do divadla. 
Nástup je možný podle dohody. Životopis zasílejte na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí