František Bureš: Přeji vám jen to nejlepší zdraví a splnění všech krásných přání

Na Nový rok jsem si prošel venkovní sportoviště Sportovních areálů města Kladna a s radostí i hrdostí mohu říct, že v tom krásném počasí jsem cítil naději, že brzy budou sportoviště opět plná.

Vždyť sport a s ním spojená dobrá kondice a odolnost je jednou z nejlepších prevencí před nemocemi. Především bych nám všem přál, abychom zase začali sportovat, nikoli rozdělovat se na základě toho, jestli je někdo očkovaný nebo není. 
Nejsem zastáncem novoročních předsevzetí. Spíše rekapituluji, co se povedlo, a co naopak do nového roku zlepšit. Nejvíce mi udělala radost komunikace mezi námi a jednotlivými sportovními kluby. Díky tomu jsme v době velkých covidových vln byli schopni na různé vyhlášky ministerstva zdravotnictví reagovat během několika hodin, a to ke spokojenosti především dětí a jejich rodičů. Díky podpoře města Kladna jsme mohli vždycky zachovávat zdravý rozum při splnění veškerých vládních nařízení. Sletiště tak mohlo zůstat volně přístupné po celou dobu pandemie, čehož využívaly především maminky s dětmi. Radost mám rovněž z úspěchů kladenských sportovců na velkých akcích v uplynulém roce. 
Zbývá mi popřát do letošního roku všem jen to nejlepší zdraví a splnění všech krásných přání. 

Mgr. František Bureš, ředitel společnosti

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí