Za pivními zahrádkami. K Vinšům na pivo a párek v rohlíku

V našem novém seriálu navštěvujeme pivní zahrádky v Kladně. Vybíráme namátkou a vy posuďte, do které byste si rádi zašli na pivo či jiný nápoj. K tomu, pokud je v nabídce, si třeba dopřáli něco dobrého k snědku. Dnes představujeme Vinšovo pohostinství na Sletišti.  

Zahrádka u restaurace s fitkem na Sletišti je vyhledávaná všemi věkovými kategoriemi, sportovci i vyznavači sedavého způsobu života. U mládeže je oblíbená pro různé chuťovky, u dospělých vyhledávaná pro dobré pivo. 

Roční otevírací doba: od dubna do října.

Denní otevírací doba: ve všední den od 9.00 do 21.00 h., o víkendu od 9.00 do 19.00 h.

Ceny piv: vše v 0,5 l. Bakalář desítka (27 Kč), polotmavý (29 Kč), Bernard (29 Kč), nealko Pomelo (30 Kč), žádaná je i Gambrinus desítka v lahvi (22 Kč), ochucené nealko v plechu (25 Kč). 

Počet míst: 50.

S obsluhou/ bez obsluhy: bez.

Platba útraty hned/ na lístek: hned.

Útěky bez placení: ne. 

Specialita zahrádky: občas speciální domácí guláš, víkendová zavírací doba. To je přizpůsobená nejen zavírací době posilovny, ale také zvyku návštěvníků Sletiště opouštět areál mezi sedmou a osmou hodinou večerní. 

Nejvíce žádaný nápoj a jídlo: párek v rohlíku (22 Kč), sekaná v housce (35 Kč), matesy (30 Kč), klobása (50 Kč), očka (35 Kč), zmrzliny (od 13 do 35 Kč), kafe (oblíbené u starších dam, 20 až 30 Kč), pivo. 

Kuřácká ano/ne: ano. 

Domácí mazlíčci vítáni: ano. 

-red-

zahrsletsletist

Sletiště je kolařův ráj a u Vinše na to pamatují

zahrsletstrucne

Stručné a jasné

zahrsletuzakaz

U zákazníků nejoblíbenější...

zahrsletzahrad

Zahrádku rozšířili o nové židle a stolky

 

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí