Hostouň porazila Arsenal

Fotbalistè Hostouně poprvé v jarní části divizní sezóny zvítězili. Na umělém povrchu v Rynholci přehráli Arsenal Českou Lípu 1:0  (0:0).

Zachraňující se Lípa v úvodním poločase takřka nepřešla půlící čáru. Na její branku se ale valil jeden bezzubý útok sokolů za druhým. Z množství gólových šancí skončila ta z Kabeleho hlavy na tyči a Krndžija ze dvou kroků gólmana neprostřelil. Dalších osm pokusů tyče z větší či menší vzdálenosti minulo. 

Tlak jak v Papinově hrnci prožívali hosté i po změně stran. Přesto trvalo takřka půl hodiny než se domácí dočkali spravedlivého gólu. Teprve poté musel v brance domácích  předvést své umění Kudrna. Navýšit skóre po centru Patarochy mohl Hanuščík, ale míč z jeho čela minul pravou tyč o stéblo umělé trávy... A když dvě minuty před koncem z malého vápna neprostřelil brankáře Trapp, radovali se sokolové z nejhubenější výhry. "Zaslouženě  jsme vyhráli. I když povinně, ale z jasné převahy," uvedl po utkání kouč Zdeněk Hašek. 

Hostouň: Kudrna - Krndžija, Trapp Dunderovič, Charvát, Vašák, Marek, Patarocha, Kabele, Hájek, Kolmistr (Kadlec, Dukát, Linc, Stojka,  Kulhavý, Hanuščík).

Diváků: 118

Jan Murárik 

 

hostdalsi

Další dobrý zápas má na svém kontě stoper Dunderovič 

hostkolmistr

Kolmistr zásoboval spoluhráče nebezpečnými centry 

hospatarocha

Gólovou impotenci vyléčil Patarocha 


Počasí Kladno

Předpověď počasí