Rytíře prověří mistr z Třince. Pozor na Stránského!

Třinečtí Oceláři jsou patrně tou nejtěžší zkouškou, jakou mohou hokejoví Rytíři projít hned na úvod extraligy. Dnes na ledě obhájců titulu vyjedou k boji o první body v pět hodin odpoledne. 

Třinec v přípravném období kromě jiných porazil dvakrát brněnskou Kometu (5:2 a 6:3), poté v Lize mistrů prohrál v Lahti 0:1 a v Minsku 0:2, v odvetách finský tým přehráli 5:3, běloruský 7:2. I přes gólové příděly vsítil v těchto dvou duelech více než jeden gól pouze Marcinko, který k dvěma zásahům přidal ještě tři asistence a nasbíral tak nejvíce kanadských bodů. Druhý Kundrátek posbíral tři asistence a jednu branku, což byl mezi třineckými beky bezkonkurenční výkon. Celkem nejvíce kanadských bodů v přípravě Ocelářů nasbírala trojice útočníků Stránský (7 bodů), Chmielewski a Marcinko, k nim se přidal zmiňovaný Kundrátek (všichni 6 bodů). Z dvojice gólmanů Bartošák - Kváča uhrál lepší brankový průměr (1,5 gólu na zápas) prvně jmenovaný. Nejlevnější vstupenka do Werk Areny stojí 100 korun, nejdražší pořídíte za 420 korun. 

Pro kurzové sázkaře máme nabídku na dnešního střelce aspoň jedné branky: Stránský je v kurzu 2,45 ku jedné, kanonýři Rytířů z přípravy O'Donnell a Machač jsou v kurzech 4,85 respektive 7:1, že dnes vsítí gól. 

Jan Murárik


Počasí Kladno

Předpověď počasí