Pojď hrát hokej s Rytíři

Český hokejový svaz opět pořádá na stadionech po celé republice Týden hokeje pro děti ve věku od čtyř do osmi roků bez rozdílu dovednosti bruslení. Zítra se jim na kladenském zimním stadionu budou věnovat Rytíři, o nadcházejícím víkendu pak trenéři kladenských PZ.

Akce začne ve čtyři hodiny odpoledne na první ledové ploše. Dětem, které nemají možnost přijít v hokejové výstroji, postačí i lyžařská helma a rukavice. Na kolena i lokte jim postačí navléct chrániče pro in-line bruslení. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Petru Kvasilovou (tel.: 607 068 084) s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Zatímco se na ledě dětem budou věnovat zkušení trenéři, rodiče se dozvědí podrobnosti o tom, co obnáší mít doma hokejistu a o přínosu ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje, získá poukaz v hodnotě 1 500 korun na nákup hokejové výstroje. 

-red-


Počasí Kladno

Předpověď počasí