Přeruší Kladno libereckou sérii?

Hokejové Rytíře dnes (18.00 hod.) čeká první zápas nového roku. Přivítají v něm Bílé Tygry z Liberce.

Liberec drží sérii šestnácti utkání v řadě, ve kterých bodoval. Z nich prohrál pouze v Karlových Varech po samostatných nájezdech. Naposledy za tři body prohráli Bílí Tygři ve čtrnáctém kole doma s Hradcem Králové. „Žádnou takovou sérii jsem ještě nezažil. Jsem rád, že to je s touhle partou. Myslím si, že tady máme něco speciálního. Musíme ale pořád dál pracovat. Co bylo, to bylo, série nám zápasy nevyhraje," říká útočník Adam Musil.

Liberečtí jistě vůbec neuvažují o tom, že v Kladně sérii přeruší porážkou za tři body. Navíc budou chtít odčinit prohru v prvním duelu na kladenském ledě 3:5. Za Kladno skórovali dvakrát Jágr, dvakrát Austin a jednou Valský. Přitom tři góly do liberecké sítě padly v rozmezí závěrečných dvou minut… V Liberci pak Rytíři padli 1:2. Branku za ně vsítil v šedesáté minutě Strnad.

Redakční tipy pro sázkaře: Kladno ve třetích třetinách Liberec vždy porazilo. Zkusme tedy výhru Kladna v poslední třetině v kurzu 2,87:1, nebo naopak první třetinu na výhru Liberce v kurzu 2,51:1, protože v nich zase byl lepší severočeský celek. Slušný kurz je i na sázku, že ve třetí periodě padnou dva a více gólů v kurzu 1,59:1.

Jan Murárik
Foto: rytirikladno.cz, Josef Poláček

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí