Rytíři přehrávali Jihlavu kombinací, Dukle jdou prodloužení. Fanoušci chtějí změnu v bráně

Úvod finálové série play off Kladnu včera nevyšel. Dnes je na kladenském stadionu odveta opět v 18.00 hodin.

Pokud se v letošním play off dostala Dukla do prodloužení vždy v něm uspěla. Rytíři v téhle disciplíně čtyři nerozhodné výsledky po základní hrací době přetavili ve výhru pouze polovinu. Na vyložené gólové šance na tom včera bylo Kladno líp, proměnilo i přesilovky. Ovšem ve hře vzadu to skřípalo.
V podobném duchu se nesou i ohlasy fanoušků na sociálních sítích:
J. Š.: Prohrál nám to náš brankář. Jinak se to říct nedá. Byli jsme jasně lepší tým. Fyzicky i herně jsme Jihlavu přehráli. Střely 49-25 vypovídají o všem. Jihlava měla 4 větší šance a dala z nich 4 goly. Pokud budeme v týhle hře pokračovat, tak to otočíme ale v bráně to chce změnu a nebo mnohem lepší výkon Koša.
V. J. P.: Já mám nervy v kýblu věřila jsem do poslední minuty je to škoda kluci hráli dobře nedá se nic dělat. Věřím vám kluci.
F. M.: Jihlava dnes měla několikrát kliku to se v hokeji stává. Jinak bych řekl že je Kladno solidně přehrávalo. Tak či tak to byl krásnej, rychlej a tvrdej hokej.
T. T.: Rozhodl gólman. Takový góly nemůže v play off dostávat. Brizgy na plac.
D. J.: Hoši nic se neděje, hodit za hlavu, ale Koša bohužel největší slabina. Nikdo jsme nečekali že to bude 4:0 na zápasy.
R. P.: Nechcete postavit do branky dřevěnýho sněhuláka? Možná by to vyšlo nastejno. Bohužel ve všech sériích je vidět rozdíl v kvalitě brankářů, abysme na to nedojeli.
E. B.: To co jsme neproměnili my v prodloužení chvíli před jejich gólem to je fakt neskutečné.

-red-
foto: rytirikladno.cz


Počasí Kladno

Předpověď počasí