Rytíře čeká baráž a v O2 areně charitativní derby se Spartou

Kometa Brno vs. Rytíři Kladno 3:0 (0:0, 2:0, 1:0).

Bez gólu se vyhrát nedá, natož pak za tři body. Jenom ty by Kladno udržely v naději, že se mu povede na konci základní části sezony vybojovat třinácté místo, které znamená jistou extraligvou příslušnost v přístí sezoně. A ta naděje by ke všemu musela být podpořena dnešní prohrou Karlových Varů, jež třináctou příčku okupují. Jenomže Vary v Plzni bodovaly a ani vítězství rytířů na Moravě by je od baráže neuchránilo. V úterý se tým kolem Jaromíra Jágra představí výjimečně jako domácí v O2 areně, kde se s pražskou Spartou utká v duelu s charitativním podtextem. Výtěžek ze vstupného totiž poputuje uprchlíkům z Ukrajiny.
Webové stránky Rytířů informují o tom, že je k dispozici několik tisíc lístků. Prodávají se současně na dvou kanálech TICKETPORTAL a TICKETMASTER. Obě společnosti disponují odlišnými místy v aréně, proto rytíři doporučují vybírat vstupenky z obou prodejních míst. Z neděle na pondělí se pravděpodobně uvolní další místa, ke kterým mají aktuálně přístup v rámci předkupního práva pouze permanentkáři Sparty.

Branky a nahrávky: 24. Kollár (Rákos), 31. P. Holík (P. Mueller, Zaťovič), 43. Vincour (Kollár).
HC Kometa Brno: Tomek (Schnattinger) – Ďaloga, L. Doudera, Kučeřík, R. Holland, Tansey, Fajmon, Jan Sedláček – Zaťovič (C), P. Holík, P. Mueller (A) – Vincour, A. Zbořil, L. Horký – Jenyš, Kollár, T. Šoustal – Sedláček, Rákos, Šik.
Rytíři Kladno: Bow (Janus) – Arzamascev, Dotchin (A), K. Wood, Ticháček, Baránek, Kehar, J. Suchánek (A) – Hlava, Plekanec (C), A. Kubík – Melka, Zikmund, Pytlík – M. Beran, M. Indrák, Jágr – Donaghey, Kuťák, Babka.

Jan Murárik
Foto: Kometa Brno


Počasí Kladno

Předpověď počasí