
Kladno má spoustu výborných hostinských zařízení, které nabízejí snídaňové menu. Většinu z nich jsme navštívili a vám, vážení čtenáři, nabízíme základní informace. Pokud na náš popud v některém podniku posnídáte, pak vám přejeme dobrou chuť!
První díl našeho seriálu zahajujeme na okraji Rozdělova. Už roky tam funguje vyhlášený restaurant Caravan. V jeho sousedství je přes rok v provozu Kavárna pod věží. My jsme si výtečně pochutnali na laskonce i pokrmech z vajec. Tuto sobotu se těšíme na speciální brunch pod věží.
Čas podávaných snídaní: po – pá (8 až 10 hodin), so – ne (9 až 11 hodin).
Specialita podniku: laskonka, vejce Benedikt.
Žádané hosty: pokrmy z vajec (nejvíce Benedikt).
Ceny vybraných nápojů a pokrmů: vejce Benedikt (198 Kč), sázená vejce (139 Kč), vaječná omeleta (179 Kč), míchaná vejce (139 Kč), chléb s avokádovým pyré (119 Kč), rýžová kaše (139 Kč), lívance (109), laskonka (64 Kč), káva (od 55 do 100 Kč), fresch (78 Kč), voda (49 Kč).
Počet míst: 25, zahrádka 8, možnost sezení v salónku.
Parkování: před kavárnou či ve vedlejší ulici.
Jan Murárik
- Kladenské snídaně. Café Beneše zaručuje snídani hlídanou mistry oboru< Předchozí
- Osobnosti školních lavic. Martin chce být světovým designéremDalší >