Kladenské zmrzliny. Tony Oil, benzinka s nejbohatší nabídkou točené

Pozvali jsme mistra zmrzlinových chutí Lukáše Dědka (rozhovor s expertem ve Vašem Kladně vyšel v pondělí 10. července), aby u vybraných kladenských prodejců hodnotil aktuální chutě kopečkových či točených zmrzlin. Manažer společnosti Prima si na degustaci přizval firemní kolegyni Danu Macákovou. Šestou zastávkou na jejich zmrzlinovém tripu je čerpací stanice Tony Oil.

První dojem
Lukáš: Účelné jsou zmrzlinové upoutávky před vchodem. Kdo neví, že se tady točí zmrzlina, tak by bez nich kvůli ní asi jen tak nezastavil.
Dana: Absolutně bych nečekala, že tady bude tolik točených zmrzlin. Mají čtyři drahé kvalitní stroje na výrobu zmrzliny a s tím jsem se na čerpací stanici ještě nesetkala. Je vidět, že mají vysokou výtoč, jinak by se jim nevyplatilo za takové stroje utrácet. 

Nabídka zmrzlin
Lukáš: Je zvláštní, že někde mají tolik druhů točené zmrzliny a tím nemyslím jen to, že je vyrábějí na benzinové pumpě. Většina prodejců končí na čtyřech druzích. Tady jich mívají až šest. 
Dana: Dala jsem si jogurtovou, čokoládovou, meruňkovou, jahodovou a oříškovou. Líbí se mi, že je můžu dostat jak samostatně, tak míchané. 

Chuť
Lukáš: Velmi dobrá. Mně chutnala čokoládová, jahodová a jogurtová. 
Dana: Nejvíc mně chutnala čokoládová a jahodová.

Cena
Lukáš: Trošku dražší, ale cena je za výbornou chuť. A také na čerpací stanici jsou lidé zvyklí za stejné zboží utrácet o něco více než v jiných obchodech. 
Dana: Třicet korun za velkou porci je dobrá cena.

Dojem z obsluhy
Lukáš: Příjemná, klidná, upravená. 
Dana: Domácí atmosféra.

Celkový dojem
Lukáš: Když už jednou zákazníci jejich točenou ochutnají, pak se jistě znovu zastaví, protože je fakt dobrá.
Dana: Na mě ta zmrzlinová výzdoba venku působí kýčovitě, ale dětem se to asi líbí. Méně je někdy více. 

Jan Murárik

Zítra ochutnáme zmrzlinu v Rozdělově na Kulaťáku.


Počasí Kladno

Předpověď počasí