Za kladenským kapučínem. Infinity v Centralu

Známý barista Pavel Pospíšil (40) s námi obešel kavárny a cukrárny v centru Kladna a nechal si od obsluhy připravit kapučíno. Dnes jsme chutnali kávu v jediné klasické kavárně obchodního domu Central.

Kavárna je sice viditelná na první pohled z ulice, ovšem její interiér bohužel úchvatný pohled do krásné ulice nenabízí. Infinity je i tak vyhledávaným bodem pro schůzky, jednání či relax. Interiér příjemný, obsluha průměrná. 

Otevřeno: po – ne (9.00 – 20.00)

Nabídka kávy: espresso, lungo (42 Kč), Doppio (62 Kč), kapučíno (54 Kč), ochucené (59 Kč), Viennese (59 Kč), Macchiato (46 Kč), latté Macchiato (58 Kč), ochucené (64 Kč), vídeňská káva (58 Kč), Marocchino (54 Kč), Americano (48 Kč), alžírská, irská a mexická káva (72 Kč), český turek (42 Kč), ledové Dancing kapučíno (62 Kč), Caffé noc Gelato (69 Kč), Caffé Freddo (59 Kč), kapučíno Freddo (59 Kč).

Nabídka ke kávě: zmrzlinové poháry (pět druhů, 68 Kč)

Pavlovo hodnocení: Dobře položená odpočinková kavárna v obchodním centru. Osobně raději než chozením po nákupech trávím čas v Infinity. Illy káva, kterou nabízejí, není žádná výhra, ale jde to. Na to, že by měl kapučíno připravovat vyškolený personál, jsem pil v okolí stejně dobrou i od nevyškolené obsluhy. Káva může být jemněji mletá a pěna ještě hustší i jemnější. V obchoďáku ale asi na tom tolik nezáleží než ve vybraných kavárnách. Ceny kávy jsou vysoké. Zřejmě vydělávají na vysoký nájem. Ovšem jak je dle počtu hostů patrné, vyšší cenu kávy moc lidí neřeší. 

Jan Murárik

infikapucino

Kapučíno v podání Infinity

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí