Fitko trochu jinak (díl 1.). Proč právě my?

David Fechtner je známý a úspěšný kladenský trenér, specialista na fyzickou kondici, zdravé tvarování těla i stravování. Letos otevřel v Holandské ulici v objektu Bajkal speciální fitness studio, které nemá s klasickým fitkem takřka nic společného. V našem novém seriálu se od něj postupně dozvíme proč, jak a kdy se stát členem Fechtner Workout Clubu (FWC).

Co stálo za vznikem FWC?
Rozhodl jsem se vytvořit soukromou tělocvičnu, kde se můžeme věnovat klientům v maximální možné míře. Zvedání železa a cvičení v posilovně se věnuji téměř 15 let. Pod rukama mi jako trenérovi prošly tisíce zákazníků a několik stovek osobních klientů v různých fitness centrech. Proto jsem vytvořil komplexní program, který již absolvovaly desítky klientů. Ti lidé měli a mají úžasné výsledky.

V čem se odlišujete od ostatních fitek?
Preferujeme označení tělocvična, popřípadě workout club (směje se). Hlavní rozdíl je v přístupu. Nejsme fitcentrum pro masy, máme soukromý prostor s klubovou atmosférou. Zároveň přistupujeme k našim členům komplexně, řešíme výživové poradenství, měření na inbody, samozřejmě cvičení a v neposlední řadě i individuální zdravotní cvičení pro lidi po úrazu.

To všechno chápu, proč bychom si ale měli konkrétně vaši tělocvičnu vybrat?
Dokážu si představit situaci, kdy konkrétní člověk chce začít cvičit, ale bojí se. To je pochopitelné. Ve fitkách je mnoho strojů, které nezná, chodí tam ohromní svalovci, před kterými se cítí méněcenně a celkově neví, jak začít, co jíst před cvičením, jak se protahovat, jak si neublížit. U nás takový člověk dostane jak soukromí, tak komplexní pomoc a bude potkávat stále ty samé lidi, kteří jsou na tom stejně jako on.

To zní fajn. Soukromí a komplexní řešení. Jak se k vám dostanu?
Můžete navštívit naše webové stránky www.fwc.cz, kde naleznete podrobnější popis, jak pracujeme, a jak se k nám lze přihlásit. Případně se přijďte na vlastní oči přesvědčit do našich prostor v kročehlavské Holandské ulici. Bude mi ctí vám popsat naše služby naživo.

-red-

serfecht

 


Počasí Kladno

Předpověď počasí