Patří k nejvíce oblíbeným hospodám na Kladensku. Do Malých Kyšic se jezdí ke Kozlovi za vším. Za jídlem, pitím i zábavou. Za hospodu s námi mluvila dcera majitele Kateřina Kozelková.
Co se vám hned vybaví při otázce: Jak se vede, paní hostinská?
Že se nám vede velice dobře. Lidi stále chodí, i když je podzim, zahrádka funguje (usmívá se). Asi to bude i tím, že jsme si vybudovali dobré jméno. Táta, když začal dělat tuhle hospodu, tak byl předtím na Hřebenkách a přitáhl s sebou odtud hosty. Základní klientelu jsme měli a pak si nás také oblíbili cyklisté.
Co z nabídky je vaší výkladní skříní?
Zachování tradice, kvalitní jídlo a špičkové pivo s velkým výběrem. Hodně jdou hotovky i nabídka z jídelního lístku Hřebenek. Takže stále si u nás dáte Lovcův šíp s hranolky, smažený sýr, řízek se salátem, asijské směsi. Z pití, kdo nechce pivo, tak si u nás lidé oblíbili švestkovou limonádu. Není tolik sladká.
O krizi, že by lidé měli méně peněz a omezili návštěvu hospody, nemůže být u vás řeč?
Nemůže. Je to trochu znát večer, to už tolik nechodí. Ale nemůžeme si stěžovat.
Jan Murárik
- Jak se vede, hostinští? Jana Soudná zvedá pověst Baru SlovanDalší >